ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

MENEKOU

Τα προϊόντα «Menekou» θα τα βρείτε μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα.

Εργαστήριο χρυσοχοΐας "Menekou"

Το εργαστήριο χρυσοχοΐας «Μενέκου», ιδρύθηκε το 1959 στη Θεσσαλονίκη από τον Δημήτριο Μενέκο, ο οποίος έθεσε τις βάσεις για την παραγωγή διαφόρων κοσμημάτων.  Από το 1974, όμως το πάθος και η τεχνική του κατάρτιση, τον οδήγησε στην ειδίκευση των σταυρών και πιο συγκεκριμένα των βαπτιστικών σταυρών.  Το 2001, η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται περνώντας στα χέρια της Ελισσάβετ Μενέκου, κόρη του Δημητρίου Μενέκου.

 

«Με το ίδιο μεράκι, όρεξη καθώς επίσης τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του πατέρα μου, συνεχίζω την παραγωγή βαπτιστικών σταυρών, παναγίτσες κι άλλων κοσμημάτων άριστης ποιότητας.»
— Ελισσάβετ Μενέκου

Οι πρωτότυπες δημιουργίες μας σε συνδυασμό με την εργατικότητα, φερεγγυότητα αλλά και η τιμιότητα της δουλειάς μας, είναι γνωστά στην Ελληνική αγορά με αποτέλεσμα τα καταστήματα πώλησης κοσμημάτων να δείχνουν εμπιστοσύνη  εδώ και χρόνια στις δημιουργίες μας. Πάντα με γνώμονα την εμπειρία και την παράδοση στο κόσμημα και με προσανατολισμό τις σύγχρονες τάσεις εμπλουτίζουμε διαρκώς την ήδη πλούσια γκάμα των σχεδίων μας. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, οι οποίοι μένουν ευχαριστημένοι και συνεχώς αυξάνονται.

Για να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για εμάς και να βρείτε τους βαπτιστικούς σταυρούς, παναγίτσες ή άλλα κοσμήματα που σας ενδιαφέρουν, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας κάποιον από τους παρακάτω τρόπους

Ηρώδου του Αττικού 10, Τ.Κ. 54625, Θεσσαλονίκη

Για παραγγελίες καλέστε
+ 30 2310 540234

info@menekou.gr

Δευτέρα - Παρασκευή 9.00πμ - 5.00μμ

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσετε.

Δείτε τις συλλογές μας

Επιλέξτε από τις συλλογές μας, διαχρονικούς αλλά και σύγχρονους σταυρούς βάπτισης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, σχέδια, διαθεσιμότητα κ.α.

ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Βαπτιστικός σταυρός σε χρυσό ή λευκόχρυσο.
Επιλέξτε από την μεγάλη γκάμα του εργαστηρίου "Menekou".
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Close Menu